Categorieën

Zoek artikelen

Smash de Cake, oftewel zo vier je de 1e verjaardag van je kind

Smash de Cake, oftewel zo vier je de 1e verjaardag van je kind

 (0)    0

Een 1e verjaardag is echt een mijlpaal en mag/moet dus uitbundig gevierd worden! Het is immers over het algemeen een jaar waarin heel veel gebeurt, op alle vlakken!


Reden genoeg dus om aan het eind van dat jaar een feest te organiseren én met familie en vrienden terug te blikken op bijzondere gebeurtenissen van het afgelopen jaar.


Cake Smash


In Amerika heet dit feest de ‘cake smash'. De naam is gebaseerd op een speciaal kleine taartje of de grote cupcake voor de jarige, waar het getal 1 op staat. De kleine jarige job mag zich daar helemaal op uitleven! Of hij of zij het nu op eet, kapot slaat of iets anders mee doet, het enige wat telt is dat de kleine het naar zijn of haar zin heeft! En dat deze unieke gebeurtenis goed op foto en film wordt vastgelegd! Want dat dit bijzondere beelden op kan leveren zal wel duidelijk zijn.

 
Decoraties


Het is ook leuk om de kleine in een stoel te zetten die toepasselijk versierd is. Je kunt dan denken aan speciale slingers, ballonnen, decoratie borden en nog veel meer.
Kijk hier voor de eerste verjaardag van een meisje: https://bit.ly/2OgPaqu
En hier voor die van een jongen: https://bit.ly/2y4vIDw


Kleding


De kleine kan ook aangekleed worden in speciale eerste verjaardagskleding. Daar zijn hele leuke setjes voor. En zowel voor jongens als meisjes zijn er ook bijpassende hoedjes, kroontjes en andere haarversieringen voor, uiteraard met het getal 1 er op.


Milestone


Een speciale foto-slinger of een mooie fotocollage van het eerste levensjaar mag eigenlijk ook niet ontbreken. Wat dat betreft zijn de zogenaamde milestone slingers heel handig. Voor elke maand zit er een knijper aan de slinger, waar een foto van de 12 maanden van het afgelopen jaar aan bevestigd kan worden. Op die manier krijg je een heel bijzonder fotoverslag van het afgelopen jaar.
Zie: https://bit.ly/2PN9JZL

 (0)    0

U kunt geen reactie achterlaten