Categorieën

Zoek artikelen

Tips als je roze als themakleur voor je feest hebt

Tips als je roze als themakleur voor je feest hebt

 (0)    0

  BabyshowerHuwelijkParty decoratie  

Van veel vrouwen is roze al van jongs af aan hun lievelingskleur. Voor hen is dit extra goed nieuws: roze is nog steeds helemaal hip en happening! Ook als het om een feest gaat.
 

Want waar roze vroeger als een tikje tuttig werd gezien, is dat nu absoluut niet meer het geval.  Zeker niet als je meerdere tinten roze met elkaar combineert of als je er één of meerdere kleuren mee combineert.

Ga je van wit of licht roze naar steeds donkerder roze, dan wordt zo’n kleurverloop ook wel ombre genoemd. Kies je voor een combinatie van themakleuren, dan kun je denken aan het combineren van roze met wit en zwart (wordt vaak voor een sweet sixteen of vrijgezellenparty gebruikt) of roze met blauw (denk aan een gender reveal party, zie: http://4theperfectparty.nl/781-gender-reveal-party), alleen roze (voor een babyshower als je weet dat het een meisje wordt, zie: http://4theperfectparty.nl/297-roze) of aan een trendy combinatie kleur als zilvergrijs, paars, mintgroen of iets dergelijks.Bruiloft

Veel vrouwen hebben roze als lievelingskleur. Dus wat is er dan voor de hand liggender dn dit als themakleur voor je bruiloft te kiezen. Qua bruidsjurk zal het waarschijnlijk niet je hoofdkleur zijn, maar een aantal roze accenten of accessoires kan heel mooi staan!Ook qua make-up kan je je helemaal uitleven als je roze als kleurthema voor je feest kiest. Net qua kleur van de decoraties, je bruidsboeket en de bruidstaart. Zelfs het trouwvervoer kan roze zijn!

Ook als bruidegom hoef je de kleur roze niet te mijden, maar laat je juist zien dat je verstand van mode hebt als je je accessoires, corsage of zelfs kleding in deze kleur kiest. Zeker als je dan voor de wat hardere tint van roze ‘hot pink’ gaat. Deze kleur staat ook prachtig in combinatie met een zwart pak en een zacht roze of wit overhemd. Laat je deze kleuren dan ook weer terug komen in de corsage, dan creëer je helemaal een perfect plaatje!

Ben je op zoek naar allemaal leuke roze spullen, kijk dan ook eens hier: http://bit.ly/2r7RC7a


Voordelen themakleur

Een kleurenthema is niet moeilijk uit te werken en het geeft je houvast bij de vele keuzes die je moet maken. Bovendien is het een ideale manier om je feest perfect aan te kleden. Doordat je steeds dezelfde kleur(tint)en gebruikt ziet het totaal er verzorgd en stijlvol uit.

Ga bij het uitkiezen van een thema kleur niet alleen uit van je eigen smaak, maar ook van jullie feestlocatie(s). Bekijk het interieur en de sfeer van de locatie en kies één of meerdere kleuren die goed bij  de omgeving passen.

Ook het seizoen speelt een belangrijke rol, net als uiteraard de aanleiding voor het feest.Algemene (decoratie)tips:

- met pompons, slingers, lampionnen en ballonnen creëer je met weinig middelen een groots effect. Zie: http://bit.ly/2sK0M84
- linten in de bomen en struikjes staan heel vrolijk, zie: http://bit.ly/2sJBIOv
- lichtjes in de vorm van lotusbloemen in schalen met water of in een vijver staan heel romantisch (zie: http://bit.ly/2r84yKk)
- je kunt de gasten vragen om iets in de themakleur aan te doen. De voor jullie gasten makkelijkste themakleur is toch wel wit of zwart. Qua kleding kan iedereen dan uit de voeten. En wit oogt altijd trendy en vrolijk en zwart heeft iets stijlvols (en kleedt mooi af). Ook een combinatie zwart/wit met een accentje in jullie themakleur is voor iedereen goed te doen. Zie: http://bit.ly/2rcx5KB

 (0)    0

U kunt geen reactie achterlaten