Categorieën

Zoek artikelen

Uitbundige decoraties met pompoms, lampionnen, honeycombs en waaiers zijn de trend

Uitbundige decoraties met pompoms, lampionnen, honeycombs en waaiers zijn de trend

 (0)    0

  Party decoratie

Het is enorm 'in' om uitbundig te versieren. Vooral met combinaties van pompoms, honeycombs, lampionnen en waaierdecoraties!

En dat is niet voor niets. Want ook met relatief weinig financiële middelen kun hiermee mooi, trendy en/of super romantisch decoreren!
Pompoms, honeycombs, ballonnen, waaierdecoraties en lampionnen zijn tegenwoordig werkelijk in elke denkbare kleur leverbaar! En ook qua grootte zijn er heel wat mogelijkheden. Je ziet dan ook steeds vaker dat er complete clusters gemaakt worden. Dat kunnen echte blikvangers zijn! Zeker als ze mooi afgestemd zijn op het kleurthema en de sfeer van de huwelijksdag.


Gemak dient de mens qua decoraties!

Pompoms (https://bit.ly/2GsCgmm) moet je even uitvouwen en mooi 'fatsoeneren'. Maar de honeycombs (https://bit.ly/2GsMUJA) en waaierdecoraties (https://bit.ly/2GOxI9e) open je, zet ze vast met een paperclip en klaar! Ook lampionnen zijn wat dat betreft een verademing voor de 'luie' versierder. Ze worden trouwens lang niet altijd alleen maar gebruikt om iets te verlichten. Maar zeker zo vaak omdat ze gewoon heel mooi staan!


Wat decoratie voorbeelden en ideetjes:


- Een backdrop, bijvoorbeeld in de vorm van een hart, gemaakt van metaaldraad met daarom heen gebonden allemaal pompoms, ballonnen, linten etc. Je kunt zo'n hart ophangen aan de muur achter de tafel met de bruidstaart, de luiertaart of het receptieboek. Of achter de sweet table of waar je er maar een mooi plaatsje voor ontdekt. Maar dit soort decoraties hoeven natuurlijk niet perse in de vorm van een hart te zijn. Je kunt ook allerlei andere vormen bedenken. Of meerdere vormen combineren. Bijvoorbeeld twee cirkels die de trouwringen symboliseren of de initialen van degene die het feest geeft.
- Je kunt de honeycoms, pompoms etc. ook aan gekleurde linten aan het plafond bevestigen. Ook dat geeft een heel eigentijds effect.
- En wat ook makkelijk is, is om dubbelzijdig tape te gebruiken. Daarmee kun je nagenoeg elk oppervlak gebruiken om decoraties op aan te brengen.
- Je kunt de pompoms, honeycoms, waaierdecoraties en lampionnen ook uitstekend combineren met ballonnen, want -zoals gezegd- de trend is uitbundig decoreren!
- Wil je de lampionnen (https://bit.ly/2GNGELP) ook als verlichting gebruiken, dan is het het makkelijkst om led-lampjes (https://bit.ly/2EewA9w) in de ballonnen in de ballonnen te doen.

Nog wat ludieke decoratie tips:

- Het is ook heel gezellig om van het decoreren een soort  'pre-party' maken. Eerst plan je een gezellig avondje met je 'hulptroepen' om te brainstormen over alles wat jullie willen decoreren en hoe het er precies uit moet komen te zien. Vervolgens bestel je de benodigde producten en plan je waar en wanneer jullie uiteindelijk in actie gaan komen.
- Een gedeelte van de decoraties (vooral alles wat binnen versierd moet worden) kan misschien al de dag vóór het feest op gehangen en neergezet worden. Maar er zal op de dag zelf ook altijd nog wel wat moeten gebeuren.
- Om een feest helemaal perfect te styleren is het mooi om alle decoraties, zoals pompoms, honeycombs, ballonnen, lampionnen, slingers, lampionnen, verlichting, rozenblaadjes, bonbondoosjes, snoepjes, plaatsnaamkaartjes, buttons, (trek)strikken, decoratiestrikken, give-away’s etc. af te stemmen op jullie kleding en de locatie waar het feest gegeven wordt.
- Het is sowieso aan te raden om een bepaald thema of kleur(en) kiezen en dat in elk aspect van het feest tot uiting te laten komen. Dat staat mooi en voorkomt dat de decoraties rommelig ogen. Alles oogt  natuurlijk helemaal perfect als je ook nog eens voor een trendkleur kiest. Populaire kleuren waren (en zijn) al een tijdje paars, (hot) pink en zwart/wit. Maar de nieuwste trendkleuren zijn mint, koraal rood, marsala, zalm of juist een combinatie van felle kleurtjes.


Linten en stoffen

Mensen vergeten wel eens hoeveel je met linten en stoffen kunt doen. Bruidsstoffen, zoals tule en organza stoffen en satijn en chiffon lint zijn prachtige decoratie materialen. Tule hebt je tegenwoordig in zoveel maten, dat je het kan gebruiken van om een simpele strik van te maken. Of zelfs een complete backdrop, draperieën langs het plafond, rond prieeltjes etc. etc. En ook wat de linten en stoffen betreft is het aanbod overweldigend!

Kijk hier voor linten: http://4theperfectparty.nl/145-linten-en-strikken
Kijk hier voor stoffen: http://4theperfectparty.nl/278-stoffen

 (0)    0

U kunt geen reactie achterlaten