Categorieën

Zoek artikelen

Vraag je liever geld of cadeaus tijdens je babyshower of aan de kraamvisite?

Vraag je liever geld of cadeaus tijdens je babyshower of aan de kraamvisite?

 (1)    0

  Babyshower

Cadeaus krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar stiekem zouden een heleboel kersverse ouders liever geld vragen aan de kraamvisite.

Tenslotte ga je een dure tijd tegemoet. Maar hoe vraag je dat aan je kraamvisite? Dat lijkt lastig, want geld wordt vaak als onpersoonlijk gezien en een cadeaulijst is niet heel creatief. Toch zoeken de meeste mensen hun cadeaus liever zelf uit. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Dat kan bijvoorbeeld door een gemeenschappelijk cadeau te vragen, waar iedereen zijn of haar geldelijke steentje aan kan bijdragen óf door op het geboortekaartje een envelopje af te beelden. Daarmee geef je subtiel aan dat je liever een –met geld gevuld- envelopje krijgt dan het zoveelste rompertje.

Om de enveloppen op een leuke manier te verzamelen, kun je een zogenaamde enveloppen- of moneybox neerzetten. De gasten kunnen daar bij binnenkomst hun envelop of kaart in doen, zonder dat meteen duidelijk is hoeveel er in zit. Dat is wat discreter en houdt bij jullie de spanning er wat langer in. Je kunt er voor kiezen om de envelop meteen als het bezoek weg is open te maken of om ze eerst te verzamelen en ze na de kraamtijd allemaal tegelijk open te maken.
Zo’n moneybox is niet alleen decoratief, maar is ook handig om alle kaarten in te bewaren. Op die manier heb je meteen een leuk aandenken aan een hele bijzondere tijd!

Hier vind je enveloppendozen voor je baby party: http://bit.ly/2qAq3mg

 (1)    0

U kunt geen reactie achterlaten