Button eigen foto of afbeelding met half transparante rode tekstbalk met eigen tekst

Nieuw

Button eigen foto of  afbeelding met half transparante rode tekstbalk met eigen tekst

Meer details

0,95 €

Meer informatie

Button eigen foto of  afbeelding met half transparante rode tekstbalk met eigen tekst (diameter 5,5 cm) met speld ( 0,95 euro ) of met kledingmagneet aan de achterzijde ( 1,20 euro )

Bij beide uitvoeringen heeft u de mogelijkheid om er namen, trouw-, geboortedatum, verjaardag en/of andere tekst en een foto of andere afbeelding op te laten zetten. Deze teksten kunnen via het veld 'Personaliseren' doorgegeven worden. De foto kunnen gemaild of via de site geupload worden. Hier zijn geen meerkosten aan verbonden! Als u kiest voor de uitvoering met kledingmagneet kan de button vooraf als ‘save the date’ magneet aan de koelkast worden bevestigd en na afloop een leuk aandenken vormen.


Er zijn ook bijpassende sleutelhangers (zie categorie sleutelhangers), stickers (zie categorie stickervellen) en lollies (zie categorie Snoep en tractaties) verkrijgbaar.


Heeft u:
- De bestelling snel nodig?
- Wilt u de door u te bestellen producten eerst zien?
- Woont u in de buurt van Rotterdam?
Dan is het mogelijk om onze producten te zien en/of af te halen in onze showroom. U kunt daartoe een afspraak maken via de mail: info@4theperfectparty.nl

Blog

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet het niet aan uw winkelwagen toe te voegen.
Toegestane bestandsformaten: GIF, JPG, PNG

Afbeeldingen
Tekst

loader

* verplichte velden