Categorieën

Zoek artikelen

Groen: dé trend kleur en misschien ook voor jouw feest!

Groen: dé trend kleur en misschien ook voor jouw feest!

 (3)    0

Groen is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt als themakleur voor je feest. Toch is het wel echt een trendkleur aan het worden. Vooral emerald, apple en hunter green.


Groen is ook een kleur die voor ieder wat wils heeft. Mede door het feit dat er zoveel verschillende tinten groen zijn.Mint groen

Je hebt het zachte mint groen, dat in het voorjaar en de zomer erg toepasselijk is. Deze tint is al ruim een jaar heel erg populair. En geen wonder, want het is een zachte, romantische kleur. En mint biedt talloze combinatie mogelijkheden. Het staat prachtig bij peach, lila, roze, zacht geel, zilver, zwart of wit.


Wat feller

Het lekker felle en vrolijke appelgroen is heel geschikt voor een voor zomers feest. Het is een tint die juist weer heel goed samen gaat met andere felle kleuren, zoals turquoise, paars en oranje. En uiteraard staat ook wit er prachtig bij!Stijlvol en stoer

Groen tinten die je op het moment steeds vaker ziet, zijn het trendy en stijlvolle emerald green en het stoere hunter green. Vooral  erg passend als je voor een eco of vintage thema kiest. Het zijn een hele bijzondere kleuren, want afhankelijk van waar je het mee combineert, ogen ze stoer en of juist heel chic.Ombre

Ook ombre is nog steeds een smaakvolle trend. Ombre is een geleidelijk kleurverloop van een lichte tint naar een meer donkere of felle tint. Een overgang van bijvoorbeeld licht naar donker groen. Super hip om zo’n kleurverloop te gebruiken bij decoraties, taarten, bloemen, cocktails, uitnodigingen, bedankjes en dinertafels.Decoratie en andere tips:

Het kiezen van de kleur is één van de leukste, maar ook één van de moeilijkste beslissingen. Toch moet er er niet te lang mee wachten, want het zou zonde zijn als je al dingen aanschaft of regelt die later niet bij het kleurthema blijken te passen.

Bovendien beïnvloedt kleur, vaak zonder dat je het beseft, ook de stemming. Zowel van jullie zelf als van de gasten. Denk er dus ook in dat opzicht over na wat jullie willen bereiken.

Begin bij het begin en laat dus op de uitnodigingen al zien welk kleurthema jullie gekozen hebben. En geef daarop ook aan wat jullie in dit opzicht van de gasten verwachten.

- Je kunt de kleur van je kleding, accessoires en zelfs de kleur van je make-up en nagellak op je themakleur afstemmen!
- Ook de accessoires van een bruidegom of de kleur van zijn trouwkostuum hoort bij jullie themakleur te passen.
- Je kunt ook aan de gasten vragen om iets in de kleur groen aan te doen.
- En natuurlijk is ook een bruidsboeket en zelfs bruidstaart of sweet table heel goed in groen tinten uit te voeren.
- Ook het vervoer of de decoraties daarvan kun je in je themakleur kiezen.
- Witte en groene linten binnen én buiten geven de locatie iets extra feestelijks. En ook al is groen de meest voorkomende kleur in de natuur, toch kunnen groene linten een mooie finishing touch geven.
- Met witte en groene pompons, slingers, lampionnen en ballonnen creëer je met weinig middelen een groots effect
- Tafellopers, gekleurde servetten en stoelstrikken vormen een prima en betaalbare mogelijkheid om tafels en stoelen snel te voorzien van passende kleurstyling.
- Op of voor de borden kun je een groen bedankje voor de gasten neer leggen.
- Je kunt ook schaaltje met groene snoepjes neer zetten
- Veel mensen kiezen er ook voor om de servetten nog te versieren met een klein lintje, servetring of bloemetje in de themakleur.
- En tot slot: kijk hier voor heel veel groene trouwartikelen: https://bit.ly/2HdXBwJ

 (3)    0

U kunt geen reactie achterlaten