Categorieën

Zoek artikelen

Vier je de 1e verjaardag van je kind met een unieke cakesmash!

Vier je de 1e verjaardag van je kind met een unieke cakesmash!

 (13)    0

Een eerste verjaardag is een unieke, eenmalige gebeurtenis. Een perfecte reden dus voor een uitbundig feest met prachtige decoraties, speciale kleding, een heerlijke taart en natuurlijk heel veel cadeaus!

Het is een jaar waarin heel veel gebeurt! Je kindje heeft voor het eerst naar je gelachten, de eerste tandjes gekregen, de eerste woordjes gezegd en stapjes gezet en nog veel meer!

Reden genoeg dus om aan het eind van dat jaar een feest te organiseren en met familie en vrienden terug te blikken op al die bijzondere gebeurtenissen in het afgelopen jaar.
Houd echter bij alles wat je organiseert rekening met wat jouw kindje leuk vind! Het ene kind vind het geweldig om in het middelpunt van de belangstelling te staan en zal volop genieten van een groots feest, terwijl het andere kindje zich prettiger voelt bij een wat rustiger, intiemer feestje.

De kleine jarige job mag zich helemaal op de taart uitleven! Of hij of zij hem op eet, kapot slaat of er iets anders mee doet, het enige wat telt is dat de kleine het naar zijn of haar zin heeft! En dat deze unieke gebeurtenis goed op foto en film wordt vastgelegd! Want dat dit hele unieke beelden op kan leveren zal wel duidelijk zijn.
Planning
Plan de cakesmash van je kindje niet op het tijdstip dat hij of zij normaal gesproken een middagslaapje houdt of wanneer het normaal gesproken moe is. Ieder kind is verschillend, dus plan het eerste verjaardagsfeestje op een tijdstip dat het beste bij jullie nog jonge kindje past.
Decoraties
Het is ook leuk om de kleine in een stoel te zetten die helemaal in cake smash stijl versierd is. Er zijn namelijk speciale (stoel)slingers, ballonnen, decoratie borden, taart en cupcake toppers, fotoprops en nog veel meer.
Kleding
De jarige job kan ook aangekleed worden in speciale 1e verjaardagskleding. Daar zijn hele leuke setjes voor. En zowel voor jongens als meisjes zijn er ook bijpassende hoedjes, kroontjes, haarversieringen en bijpassende decoraties voor. Uiteraard vaak met het getal 1 er op.
Milestone
Een speciale foto-slinger of een mooie fotocollage van het eerste levensjaar mag eigenlijk ook niet ontbreken. Wat dat betreft zijn de zogenaamde milestone slingers heel handig. Voor elke maand zit er een knijper aan de slinger, waar een foto van de 12 maanden van het afgelopen jaar aan bevestigd kan worden. Op die manier krijg je een heel bijzonder fotoverslag van het afgelopen jaar.
Zelf of met hulp?
Zie je er tegenop om een dit verjaardagsfeestje te organiseren of heb je weinig tijd, roep dan de hulp in van een familielid of vriend of vriendin die van organiseren en decoreren houdt of er ervaring mee heeft. Je kunt ook een gespecialiseerde baby party planner inhuren. Een extra helpende hand op de dag zelf is namelijk sowieso heel handig. Want het is natuurlijk wel heel belangrijk dat jijzelf, samen met je kindje, zo veel mogelijk van deze unieke gebeurtenis geniet!

 (13)    0

U kunt geen reactie achterlaten